keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kirppislöytöjä

Tykkään kierrellä kirpputoreilla. Suosikkini Vaasassa ovat Fyndis ja Suvikirppis, sillä niistä löytää paljon lasten tavaraa. Tänään ajeltiin pojun kanssa Sepänkylään todetaksemme vain, että Fyndis aukeaa vasta tunnin päästä. Suunnattiin sitten pitkästä aikaa Adam&Ewaan. Ja vau, mitä löytöjä sieltä teinkään!


Rottinkikorin kotiutin 7 eurolla pojun lelukoriksi (tämä Suvikirppikseltä). Meillä on ollut vastaavanlainen mutta vain isompana aikoinaan lapsuuden kodissani, joten tämä luo ihanaa kotoisaa tunnelmaa. Riihimäki-lasipurkkeja olen ostellut aina silloin, kun tulee edullisesti vastaan, tämä hyväkuntoinen yksilö maksoi 7€. 


 Lapsen työkalupakki (5€) oli aivan pakko ostaa, vaikka se joutuu odottamaan käyttäjää vielä jonkun aikaa. Mutta siis voiko olla suloisempaa! Katsokaa nyt näitä, kaikki tärkeimmät työkalut pienoiskoossa. Voin vaan kuvitella kuinka innoissaan poju näillä leikkii, kun pääsee isän kanssa verstaalle :) 


Nuutajärven näppyläkulhoa olen monesti haaveillut, mutta en ole oikein ollut varma, olisiko sille käyttöä. Nyt kun tuli vastaan 10 eurolla, niin eihän tätä vaan voinut jättää hyllyyn. Lasinen lautasliinateline (7€) muistuttaa Nuutajärven Pioni-sarjaa. En kuitenkaan nopealla googletuksella löytänyt, olisiko samaa sarjaa. Jos jollain on parempaa tietoa, niin kuulen mielelläni. Tämä kaunis yksilö löytyi sopivasti korvaamaan juuri myymäni metallisen telineen.


Lehdistä suostun maksamaan yleensä korkeintaan euron. Mikä lie hairahdus tuli, kun ostin uusimman Unelmien Talo&Koti -lehden sekä Novitan asustelehden 2€/kpl. 

Aamulla juttelin miehen kanssa kyseisestä Leena Lehtolaisen dekkarista, hän toivoi, että katsoisin löytyisikö sitä lainattavaksi vanhempieni kirjahyllystä. No ei löytynyt, mutta tuli vastaan kirpputorilla 2,5 eurolla. Täytyihän miehelle tuoda tuliaiseksi. 

Voisin kai sanoa keräileväni keittokirjoja, sen verran paljon niitä on kertynyt hyllyyn. Kai Linnilän kirja "Pihalla kasvaa lammaskaali, omavarainen kokki" (6€) vaikutti mielenkiintoiselta, sopivalta meidän landelaisten kirjahyllyyn.

Vero Modan uusi pitkähihainen trikoopaita neljällä eurolla, leijonankeltainen kiehtoo aina vaan vaikka ei olekaan sitä ominta väriäni...

Mitäs mieltä olette, oliko löydöt ostamisen arvoisia? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti