tiistai 19. elokuuta 2014

Lippapipo ja tumput

Minulla on tällä hetkellä pari isompaa käsityöprojektia meneillään, jotka tuntuvat kestävän ikuisuuden. Niinpä oli kiva ommella välillä jotain pientä, jonka tiesi valmistuvan tunnissa parissa eli poitsun päikkäreiden aikana.

Meillä ei olla ihan osattu varautua tähän syksyiseen ilman viilenemiseen, sillä poitsulta puuttuu mm. hanskat. Onneksi löysin sopivan helpon ohjeen vauvan tumppuihin. Ekalla yrittämällä ei tämäkään ompelutyö vielä sujunut ja muutama asia tuli taas opittua... onneksi nykyään tulee tehtyä eka versio harjoittelukankaasta, joten siihen voi testata, kuinka kone käyttäytyy, sopivat ompeleet, langankireyden,...  ja todeta että se eka versio oli kaiken lisäksi aivan liian pieni. Mutta tällaiset niistä loppujen lopuksi tuli, ei täydelliset mutta käyttökelpoiset kuitenkin. Poitsu kävi toista jo maistelemassa :D


Lippapipon ompelin aiemmin kesällä, mutta tämä saa odottaa kaapissa ainakin ensi kevääseen, sen verran hyvin on vielä kasvunvaraa :D Tehty Nosh Organicsin kaavalla, jota jakoivat fb:ssä kankaiden yönä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti